Módszertani frissítő


Nyári nyelvtanári módszertani frissítő Budapesten, a Converzum – a nyelvi közösségi térben!

30 órás, a 120 pontos továbbképzésbe igazolás alapján beszámítható tanfolyam

 

2012-07-09-via-lingua-tefl-course-budapest-38

 

A nyelviskolában folyó 4 hetes nemzetközi TEFL képzésen belül tartandó 1 hetes módszertani képzésre olyan (nem feltétlenül angol szakos!) nyelvtanárokat várunk, akik legalább középszinten beszélnek angolul és az angol nyelv szakmai közegben való gyakorlásán túl szeretnék nyelvtanári repertoárjukat felfrissíteni egy gyakorlatorientált, sokféle tanítási kontextusban alkalmazható, tanulócentrikus és az angol nyelvtanítás legkorszerűbb irányzataira épülő továbbképzés keretében.

A foglalkozások során a módszertan számos fontos területét érintjük, mint például2012-07-26-via-lingua-tefl-course-budapest-5

  • óratervezés,
  • szótanítás,
  • a 4 nyelvi készség fejlesztése,
  • vizuális segédeszközök használata,
  • tanári viselkedés és nyelvhasználat,
  • munkaformák.

A képzés nyelve angol, a tananyag részben a Via Lingua nemzetközi tanárképző kurzuson használt anyagra, részben interneten2012-07-26-via-lingua-tefl-course-budapest-34
elérhető videókra és honlapokra épül.

A csoport létszáma maximálisan 10 fő. A képzés angol anyanyelvű résztvevőkkel közösen folyik, akik nálunk szerzik meg nyelvtanári képesítésüket. Az órák során először a nyelvtanulók szemszögéből próbálunk ki egyes nyelvórai feladatokat, majd tanári szemmel elemezzük a történteket és mellétesszük azokat a módszertani alapelveket, amelyekre egy nyelvtanár a későbbi órái során támaszkodni tud.

 

Téged is várunk, ha…

  • nyitott vagy a szakmai fejlődésre,
  • szeretsz kísérletezni,
  • időről időre szereted megújítani szakmai eszköztáradat,
  • szívesen találkozol olyan kollégákkal, akikkel előrevivő és ötleteket adó szakmai beszélgetésekben vehetsz részt.

A tanfolyamot Enyedi Ági nemzetközi tanártréner, korábban az ELTE oktatója, hazai és külföldi módszertani konferenciák meghívott előadója vezeti.

A képzés ára
33.700,- Ft (ÁFÁ-val) / 30 óra

A tanfolyam alatt – akár tanulóként is – betekintést nyerhetsz célnyelvi óravezetéssel tartott kezdő svédórába is. Amennyiben szeretnél a teljes, 4 hetes, nemzetközi TEFL bizonyítványt adó, 10 tanítási gyakorlati órát is tartalmazó tanfolyamon is részt venni, részletes információkat itt találsz.

A képzés elvégzéséről igazolást állítunk ki.

 

Jelentkezésedet itt várjuk.

(A Via Lingua TEFL képzésre jelentkezni ezen a linken lehet.)

További információk:

+36 30 2588711

+ 36 1 368 11 56
info@via-lingua.hu

Képek a korábbi képzésekről: